STEENSLAGFOLIE (PPF)

Waarom lakbescherming?
De autolakken van tegenwoordig zijn complexer en gevoeliger voor schade dan ooit. Autolak is gevoeliger voor steenslag geworden vanwege de geavanceerde aerodynamica en carrosserievormen. Bovendien zijn moderne auto's vaak groter dan hun voorgangers; terwijl parkeerplaatsen daarentegen vaak kleiner zijn geworden. Milieu-invloeden, schade aan het wegdek en vuil tasten de lak van auto’s voortdurend aan.

 

Snelheid, steenslag en stoten: de vijanden van elke investering 
Dankzij Paint Protection Film (PPF) behoudt het voertuig zijn prachtige showroomtoestand omdat het een vrijwel onzichtbare barrière vormt die steenslag tegengaat, beschermt tegen krasjes en insectenvlekken en daarmee uiteindelijk de kostbare investering beschermt omdat het helpt de verkoopwaarde van het voertuig te behouden.

Wat is steenslagfolie (PPF)?
Paint Protection Films (ook wel PPF genoemd) is een glasheldere zelfhelende polyurethaan. De State-of-the-Art productietechniek van onze leverancier zorgt voor bijzondere en unieke eigenschappen. Deze films hebben een toplaag die uniek vuil- en krasbestendig is. Nóg bijzonderder is het feit dat lichte krassen vanzelf wegtrekken zónder er iets aan te moeten doen. Binnen enkele minuten is het oppervlak weer zo glad als voorheen!

Hoe werk het?
PPF wordt vakkundig op de lakdelen aangebracht die kwetsbaar zijn voor beschadiging. De glasheldere film laat zich moeiteloos in de vorm van het oppervlak monteren. De kleur en uitstraling van de lak blijft 100% intact; ook wanneer de film na verloop van tijd verwijderd zou moeten worden.
PPF is een top product op het gebied van het beschermen van duurzame oppervlakken op voertuigen. Testresultaten wereldwijd bewijzen keer op keer dat onze producten tot de helderste, gladste en sterkste beschermings-folies op de markt behoren. Daarom wordt PPF ook al jaren met succes toegepast op vrachtauto’s, motoren, jetski’s, boten, enz. Verschillende fabrikanten laten PPF zelfs standaard, vóór aflevering, reeds in de fabriek aanbrengen.
De beste in zijn soort: Ultra Clear PRO = levenslange garantie
Het topproduct uit onze steenslagfolie series is de Ultra clear PRO. Door een gepatenteerde heldere toplaag te combineren met een beproefde alifatische polyurethaanhars, is dit product dé ideale beschermfolie voor elk duurzaam oppervlak. Ultra clear PRO combineert zijn uitstekende elasticiteit en unieke optische helderheid met een zeer hoge weerstand tegen chemische stoffen, vuil, steenslag, stoten en wrijving. Tevens is het bestand tegen degradatie door UV-straling, tegen verkleuring en barsten.

Ultra clear PROis perfect toe te passen op gladde oppervlakken zoals autolak en laat zich makkelijk vervormen op convexe en concave rondingen. Door al zijn superieure eigenschappen is dit al jaren ’s werelds beste PPF film in zijn soort. We zijn hier zo zeker van dat er op de Ultra clear PRO een 10 JARIGE GARANTIE afgegeven kan worden*.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? 
Neem hier direct contact met ons op.