The Diamond Package®

Het beste wat beschikbaar is op het gebied van coating? Dat is "The Diamond Package®️". Dit pakket vormt een combinatie van Blindo + HPC, voor elke bestuurder die de maximale bescherming wil voor zijn voertuig is dit zeker weten de beste keuze.

Blindo creëert een ultrafijne, transparante laag die de hydrofobe eigenschappen van het oppervlak verhoogt. Hierdoor is uw voertuig beter bestand tegen de aanhechting van zoutafzettingen (kalksteen) en de inwerking van bijtende stoffen (regen, zouten, wasmiddelen, enz.). Het heeft ook een grotere chemische stabiliteit voor verbeterde duurzaamheid in de tijd, wat betekend dat het voor een behoorlijk aantal kilometers mee gaat. Het beschermt de lak en laat een glanzende, glasachtige afwerking achter die lijkt op die van snoep. Blindo is de base coat die wordt gebruikt om de volgende lagen te onderbouwen.

HPC is bestand tegen chemische stoffen, zout- en uv-straling en niet-verwijderbare vlekken. Het onderscheidende kenmerk aan HPC, is het antistatische en aangroeiwerende vermogen, waardoor de auto langer schoon blijft.De HPC-coating kan alleen worden aangebracht op een base coat zoals Blindo, in verband met hechting en omdat HPC een top coat is en geen base coat. Een topcoat zorgt voor een driedimensionale glans en de kleur van de lak wordt hierdoor ook versterkt.

The Diamond Package®️ gaat tot wel 90.000 kilometer mee!

Maak kennis met GNTL Bright