The Silver Package®

Een betaalbare manier voor het beschermen van de lak? Dan is "The Silver Package®️" zeker een goede optie. Dit pakket bestaat uit een SAM base coat en een HPC top coat. Deze combinatie zorgt voor een sterke, chemische bescherming van uw lak. 

SAM is een soort ‘stand-alone coating’ die als een enkele laag kan worden aangebracht. Hierdoor ontstaat een effectieve chemische bescherming. 
Eenmaal aangebracht op het oppervlak vormt SAM spontaan een beschermende laag dankzij chemische absorptie. De zelforganisatie van de moleculen zorgt voor een perfecte balans tussen fysieke bescherming en hydrofobe prestaties. SAM vormt de base coat die goed te combineren is met de HPC topcoat. 

HPC is bestand tegen chemische stoffen, zout- en uv-straling en niet-verwijderbare vlekken. Het onderscheidende kenmerk aan HPC, is het antistatische en aangroeiwerende vermogen, waardoor de auto langer schoon blijft.

De HPC-coating kan alleen worden aangebracht op een base coat zoals SAM, in verband met hechting en omdat HPC een top coat is en geen base coat. Een topcoat zorgt voor een driedimensionale glans en de kleur van de lak wordt hierdoor ook versterkt.

The Silver Package®️ gaat tot wel 30.000 kilometer mee!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd