The Gold Package®

De juiste combinatie tussen glans en bescherming? "The Gold Package®️"! Dit pakket bestaat uit STC+HPC en is een van de meest gekozen combinaties. 
 
STC staat voor Silicium, Titanium, Ceramic. Door silicium aan te brengen op de lak van uw voertuig vormt er een perfecte hechting aan het oppervlak en hiermee ook een effectiever, beschermend ‘schild’. Titanium is momenteel de innovatiefste coating dankzij de bestendigheid tegen chemicaliën en een zelfreinigend vermogen. Bij ceramic draait het voornamelijk om de reflecterende, glasachtige glans die heel wat aantal kilometers aanwezig blijft. Door deze drie producten te mengen, ontstaat er een unieke hardheid én flexibiliteit van de glas laag. 

STC vormt in dit pakket de base coat die nodig is om vervolgens de HPC top coat aan te kunnen brengen. 
 

HPC is bestand tegen chemische stoffen, zout- en uv-straling en niet-verwijderbare vlekken. Het onderscheidende kenmerk aan HPC, is het antistatische en aangroeiwerende vermogen, waardoor de auto langer schoon blijft.

De HPC-coating kan alleen worden aangebracht op een base coat zoals STC, in verband met hechting en omdat HPC een top coat is en geen base coat. Een topcoat zorgt voor een driedimensionale glans en de kleur van de lak wordt hierdoor ook versterkt.
 
The Gold Package®️ gaat tot wel 60.000 kilometer mee!

1 reactie

Thijs

Nog steeds heel blij met de coating op mijn Golf. Ik merk nog steeds met wassen dat dit heel gemakkelijk gaat!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd