The Diamond Package®

Het beste wat beschikbaar is op het gebied van coating? Dat is "The Diamond Package®️". Dit pakket vormt een combinatie van BLINDO + SAM, voor elke bestuurder die de maximale bescherming wil voor zijn voertuig is dit zeker weten de beste keuze. 


BLINDO creëert een ultrafijne, transparante laag die de hydrofobe eigenschappen van het oppervlak verhoogt. Hierdoor is uw voertuig beter bestand tegen de aanhechting van zoutafzettingen (kalksteen) en de inwerking van bijtende stoffen (regen, zouten, wasmiddelen, enz.). Het heeft ook een grotere chemische stabiliteit voor verbeterde duurzaamheid in de tijd, wat betekend dat het voor een behoorlijk aantal kilometers mee gaat. 
Het beschermt de lak en laat een glanzende, glasachtige afwerking achter die lijkt op die van snoep. Blindo is de base coat die wordt gebruikt om de volgende lagen te onderbouwen.

SAM is een soort ‘stand-alone coating’ die als een enkele laag kan worden aangebracht of als topcoat zoals hier het gevla. Hierdoor ontstaat een effectieve chemische bescherming. 
Eenmaal aangebracht op het oppervlak vormt SAM spontaan een beschermende laag dankzij chemische absorptie. De zelforganisatie van de moleculen zorgt voor een perfecte balans tussen fysieke bescherming en hydrofobe prestaties.

The Diamond Package®️ gaat tot wel 90.000 kilometer mee!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd